Pin It

Widgets

Hatemoğlu 2012 kış koleksiyonu ile yine bambaşka Googlede Ara

Türkiye`de tasarımları ile önemli bir tekstil markası olmak hiçte kolay değil. Seneler geçsede kalitesini hiç bir zaman geriye düşürmeden ve devamlı olarak trendlere uygun bir moda anlayışı içerisinde olan Hatemoğlu, 2012 kış koleksiyonu ile yine çok başarılı tasarımları müşterilerine sunuyor. Hatemoğlu sabit bir tarz içerisinde olmadan yenilikçi moda anlayışını en şekilde vurgulayan hazır giyim markalarından birisi olarak gösterilmekte. Bu vizyonu ile her zaman sağlam bir müşteri kitlesine sahip olmuştur.  

Biraz klasik biraz spor ürünler ile koleksiyonunu harmanlayan firma, tam da Türk erkeklerinin şık giyim tarzını yansıtıyor. Koleksiyonda, klasik takımların dışında, spor blazer ceketler, kışlık kaşe ceketler, şişme montlar, değişik düğme tasarımları olan spor ve klasik yelekler, paltolar ve harika deri ceketler mevcut. Düz kumaş ve keten pantolonların haricinde jean pantolonlarda koleksiyonu zenginleştiriyor. Ayrıca erkeklerin beğenisini kazanacak ve çoğu giyim tarzına uygun çantalar ve kış aylarının vazgeçilmez aksesuarları kaşkollarda bu kaliteli koleksiyonun parçaları.

Anlayacağınız her yıl olduğu gibi bu yılda Hatemoğlu mağazaları çeşitli ürünler ile oldukça zengin. Geniş ürün gamını devamlı olarak büyüten Hatemoğlu`nun yeni sezon ürünlerine aşağıdaki katalogdan göz atabilirsiniz. Ayrıca 199,50 Tl ye takım elbise alanlara, kravat ve gömleğin hediye edildiği kampanyayı hatırlatalım.  









Klasik giyim için yelek.

Hatemoğlu siyah deri ceket ve jean.

Hatemoğlu lacivert takım elbise.

Hatemoğlu siyah şişme mont.

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web