Pin It

Widgets

Çocuklarınız Lacoste ile şenlensin. 2012 Lacoste Çocuk Koleksiyonu Googlede Ara

Çocuk modası denilince renklerin çok büyük önemi olduğunu söyleyebiliriz. Çocuklarınız için parlak ve göz alıcı renklerden oluşan bir elbise koleksiyonu arıyorsanız, Lacoste`nin yeni sezon kış çocuk giyim koleksiyonuna muhakkak göz atmalısınız.  

Sitemizde yetişkinlerin giyim modasına önem verdiğimiz kadar, çocuklarında giyim modasına ve çocuk modasındaki yeni trendlere önem veriyoruz. Bu bağlamda paylaştığımız konular arasında çocuk modası hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Bazı markalar çocuk giyimi olduğu için her sene aynı tip kıyafetleri sunarlar. Fakat Lacoste büyük giyimde olduğu gibi çocuk giyimde de her sene farklılıkları ve yenilikleri sunmakta. Bu yılda erkek ve kız çocukları için birbirinden şık kıyafetlerden oluşan bir kreasyon ile karşımızda. 

Lacoste ürünlerindeki en çok dikkati çeken o meşhur timsah logosudur. Her ürününde belirgin şekilde kullanılan logo müşterilerinde beğenisini kazanmakta. Bu yılki koleksiyonda değişik renklerde kazak, pantolon, etek ve mont çeşitleri bulunuyor. Ayrıca o küçük ellerin üşümesini engelleyecek yün eldivenler, kaşkollar ve yün çocuk şapkaları yer almakta. Yeni çocuk tasarımlarında oldukça fazla renk kullanan Lacoste, çeşitli renkler ile bir arada uyumu gayet güzel bir şekilde vurgulamış. 

Lacoste 2012 Kış sezonu erkek çocuğu kıyafetleri.
Lacoste baklava desenli çocuk kazağı ve kadife fitilli pantolon. 

Timsah desenli Lacoste kazağı ve çocuk kot pantolonu.  



Lacoste 2012 Kış kız çocuğu kıyafetleri.
Lacoste çocuk kadife etek ve fiyonk süslemeli bere.  

Lacoste kız çocuğu yelek modeli ve çizgili bere.  

Kız çocukları için Lacoste lacivert mont.  


0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web