Pin It

Widgets

Armani Jeans yeni sezon erkek kot modelleri ve fiyatları Googlede Ara

Moda adına dev markalardan birisi olan ve her moda şovu ile adından oldukça fazla söz ettiren bir marka Armani. Aynı marka çeşitli giyim tarzları için kendi içerisinde değişik isimlerle koleksiyonlarını sunmaktadır. Bunlardan biriside Armani Jeans`tir. Yeni sezon Armani jeans koleksiyonu erkek kot pantolonları arasında oldukça fazla çeşit mevcut. 

Genelde kendi çizgisi doğrultusunda üretim yapan Armani, erkek kot pantolon koleksiyonunda düz ve geniş kesimli pantolonlara yer vermekte. Çoğu markanın aksine her erkeğin giyemeyeceği bir model olan skinny tarzı pantolonlar bu koleksiyonda yer almamakta. Zaten ülkemizde de bir çok erkek bu tip pantolonları tercih etmemekte. Denim olarak trend olan her renkte jean modelini bulabileceğiniz koleksiyonda, düz ve sade modellerin dışında yırtık ve taşlanmış modeller yer almakta. 

İyi bir kot pantolon kış aylarında ayağınıza giyeceğiniz bir çizme veya yaz aylarında spor bir ayakkabı ile iyi uyum sağlamalı. Bunun içinde yenilikleri takip eden ve kalitesinden ödün vermeyen markaları takip etmek gerekir. Armani Jeans şüphesizki giyimi için paraya kıyabilen ve şıklığa önem veren erkekler için en ideal markalardan birisi. 2012 yılında birbirinden karizmatik kot modellerine yer veren markanın tüm yeni çeşitlerine ve kaç para olduklarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca online alışveriş sitesindeki bazı modellerde indirime gidildiğini katalog üzerinden görebilirsiniz. 






0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web