Pin It

Widgets

Lazaro Gelinlik Modelleri Yeni Moda Googlede Ara

Lazaro son moda gelinlik modelleri, en yeni gelinlik modelleri, krem rengi yeni model gelinlikler de en çok tercih edilen gelinlikler arasında yer almaktadır. modern gelinlikler dantelli ve swarovski taşlarla süslemeli gelinlik tasarımları da lazaro markasını taşımaktadır. Dünya evine girecek gelin adaylarına özel itinayla dikilmiş birbirinden şık gelinlik modelleri ve yeni moda straplez gelinliklerde krem rengi ve beyaz satenlerden hazırlanmış en güzel gelinlikleden bir kaç örnek paylaşmaya çalıştık. Yeni sezon kuyruklu dar kesim gelinlik modelleri ve yeni moda iki parça swarovski taşlı gelinlik modelleri de çok tercih edilen gelinlik çeşitlerinden dir. Dantelli moda gelinlik örnekleri de en şık ve zarif gelinlik modelleri dir. Beyaz gelinlik modelleri ve krem rengi yeni sezon gelinlikler 2012 sezonuna özel tasarımlardır.

Krem rengi saten gelinlik kabarık eteği ile taş işlemeli straplez dekolteli gelinliğin hayali ile yaşayan binlerce gelin adayları na özel bir tasarım gelinliklerden dir.

Lazaro tüylü gelinlik modeli , Göğüs dekolteli Lazaro gelinlik modelleri kuş tüyü eteği ile genç kızların hayallerini süsleyen en zarif gelinlik örneği dir.

Saten sade gelinlik tercih edenler için en şık yeni moda straplez gelinlik modeli tasarlanmış lazaro markasında. Kuyruklu saten dar kesim gelinlikler 2012 yılında da en çok aranan son moda gelinlikler arasında yer alıyor.

Kabarık straplez Lazaro straplez gelinlikler kuğular gibi kanatları açılmış. Kabarık gelinlik lazaro markasında çok hoş ve modern gelinlikler kataloğunda görebilirsiniz.

Dar kesim Lazaro gelinlikleri straplez tasarımı ve katkatlı eteği ile taşlarla süslnmiş gelinlikler Lazaro koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Kuyruklu çiçek desenli straplez gelinlik  çekicilik ve güzellik vermiş
geline.

Göğüs dekolteli saten gelinliğe dantel modası zerafet ve şıklık katmış.

Kuyruklu straplez gelinlikte ince tülden ispanyol kolları tasarımı da bu şık gelinliğe çok yakışmış.

Dar kesim sırt dekolteli gelinlikte beyaz gül motifi gelinliğe fantazi bir hava katmış.

Kabarık iki parça straplez gelinlikte swarovski taşların pırltıları göz kamaştıracak kadar çok nuhteşem gelinliklerden sadece bir tanesidir kabarık tül eteği ile straplez gelinlik modası genç kızların hayallerini süsleyen şık gelinlik.

Swarovski taşlarla işlenmiş straplez belden oturtmalı gelinlik farklı bir tasarım dır.

Straplez dar kesim dantelli gelinlik modeli, dantelli duvağı ile çok uyumlu gelinlik kombinesi olmuş. 2012 dantelli straplez gelinlikleri çok aranan modeller arasında yer almaktadır.

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web