Pin It

Widgets

Havlu Kenarı Motifli Dantel Örneği Modelleri Googlede Ara

Dantelli havlu kenarı modelleri, çiçek motifleri ile danteller havlu kenarına işlenerek el havlularına zerafet katmaktadır. Yeni model havlu kenarı dantelleri motiflerle ve çiçek motifli iki renkli dantellerden işlenerek, çeyizlik havlular dahi hazırlanmaktadır. Dantelli havluların kenarlarına havlu rengine uygun iplerle motif motif danteller işlenerek çeyizlik havluları güzelleştirmeye yetiyor. Dantelli el havluları için işlenen el işi çiçekli dantel örnekleri ve motifli havlu dantel örnekleri ile havlukenarını süslemeye hazırmısınız sevgili bayanlar, dantelli havlu sevenler. Kalp motifli dantel havlu modellerine sevgisini katarak işleyen dantelci hanımlar, en güzel havlu dantelleri ni, sizler için, fatoslamodarengi sayfalarında bulabilirsiniz. Yeni model havlu kenarı motifli dantel örnekleri ve yapılışları..

Kırmızı beyaz dantel motifleriyle çiçek dallarına benzeyen, oya motifleri havlu kenarlarını çiçek bahçesine benzetmiş.

Havlu ucuna dantelleri saçak saçak işleyerek diken dantel sever hanımlar, en güzelhavlu dantellerini sergilemeye devam etmektedirler.

Çiçek çiçek motiflerle üçgen modeli havlu dantelleri iki renkli iplerle işlenerek çok şık havlu kenarı dantel modelleri işlenmiş.

Pembe beyaz dantel motifleriyle kalpler bir araya getirilerek, motifli havlu dantel örnekleri tasarlanmış.

Havlu kenarına iki renkli dantel örnekleri işlenmiş. Motifli dantel havlu kenarları yeni örneklerden oluşmaktadır.

Ağaç yaprağına benzeyen bej rengi havlu danteli örneği mavi havlu üzerinde çok hoş gözüküyor.

Dantel havlu kenarı pembe çiçekleri ile yeşil ebrulu iplerle çiçek bahçesi güzelliğine bürünmüş havlu dantelleri işlenmiş.

Havlu dantelleri zincirlerle türkan şoray kirpiğine benzetilmiş. Oval dantel modeli pembe havluda çok şık durmuş.

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web