Pin It

Widgets

Mango`nun bere ve kışlık yün bayan şapka modelleri Googlede Ara

Kış ayları yurdun 4 bir köşesinde tüm hızıyla devam ediyor. Şehirlerimiz beyazlara bürünmüş durumda ve soğuk hava etkisini devamlı artırıyor. E tabiki böyle havalarda şapkasız dışarı çıkmak çılgınlıktır. Bu yılda kalın ve ince yün iplerle dokunmuş şapkalar bayanları hem soğuktan korumaya, hem de kışlık kıyafetleri için güzel ve tamamlayıcı aksesuar olmaya devam ediyor. Mango bayanların alışveriş için en çok tercih ettiği hazır giyim markalarından olmaya devam ediyor. 

Yeni sezon Mango bayan kışlık şapka modelleri arasında açık ve mat renklerin dışında göz alıcı renklerde ve hayvan desenlerinde yün bereler mevcut. Bazı modellerde kalın iplerin ve geniş ilmeklerin şıklığı ortaya çıkarken, bazılarında ise ince ipler ve düz örgüler kendini gösteriyor. Yine son yılların moda desenleri arasında yer alan vahşi hayvan desenleri, bu güzel ve şık şapkalar üzerinde dikkat çekiyor. Ayrıca havacı tipi, içi yünlü ve kulakları saran şapkalarda katalogda yer almakta.

Mango bayan şıklığına önem verdiği gibi lüks bir görünümüde hanımlara sunuyor. 7 den 70 e her yaş bayanın rahatlıkla kullanabileceği Mango`nun bayan yün şapkalarının fiyatları ise oldukça uygun. 19,95 TL ile 34,95 TL arasında değişiyor. Son kışlık koleksiyonunda yer alan tüm örgü bayan bere modellerini galerimizden inceleyebilirsiniz. 
Kalın yün ipten örülmüş beyaz Mango bayan bere.

Açık pembe düz örgülü bayan bere.

Bayanlar için içi yünlü kışlık pilot şapka.

Hayvan derisi desenli Mango bayan şapka modeli.

Siyah hayvan desenli Mango ressam şapkası tarzında. 

Gül rengi yün bayan Mango şapka.

Kırmızı kalın ipli ve kalın örgülü bayan bere.

Siyah yün ipten örgü ressam şapka.

Mango siyah ince kırçıllı ip yün bayan bere.

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web