Pin It

Widgets

Hangi Kotlar Moda Olacak? Googlede Ara

2012'de Nasıl Kotlar Moda Olacak?

Hiç geçmeyen jean modası dört mevsime de başarıyla ayakuyduruyor. Farklı jean kumaşları ve modelleriyle bu kış hem rahat, hem de şık görüneceksiniz. 

İşte size fikir verecek kombinasyonlar…Lale modelindeki jean etek belinize taktığınız korse kemer ile sizi Victoria dönemine götürecek. Bolero kürk, eldiven ve yarım botlar jean eteğinizi tamamlayacak.
Skinny parlak yani galaksi pantolon ve taytlar 2012 kış sezonunda çok moda, ancak bu trendin papucunu dama atan çok daha eski bir moda jeanleri unutmamak lazım. Deri eldiven ve çanta dişiliğinizi ön plana çıkaracak
Sportif olmayı seviyor, ancak seksi de görünmek istiyorsanız bu kombinasyon tam size göre… Dar kesimli jean pantolonu sportif deri bir ceket ve yüksek topuk botla kombinleyebilirsinizDiz hizasında biten düz hatlı bu jean eteği iş ortamında ya da akşam yemeklerinde yüksek topuklu çizme ya da botlarla rahatlıkla kullanabilirsinizTasarımcılar, her yıl olduğu gibi bu yıl da vahşi hayvanlardan esinlendiler. Piton yılanının derisini anımsatan bu jean matlığını, deri ceketin parlaklığı ile tamamlıyorGeniş paça modası 2012 kış sezonunda daha fazla ön plana çıkıyor. Boğazlı kazak veya gömlekle jean pantolonunuzu kombinleyebilirsiniz.
Bilekte biten pantolonlar, yüksek topuklularla kombinlendiğinde harikalar yaratabiliyor. Bu tarz pantolonlar uzun boylu kadınlarda çok havalı ve seksi duruyor. Boyunuz kısaysa, daha yüksek topuklu ayakkabı veya botları tercih etmelisiniz. Modası hiç geçmeyen leopar ya da blazer ceket bu tarz pantolonlarla seksi ve ciddi bir görünüm çizmenizi sağlayacakSade giyinmeyi seviyor, pek fazla detaydan hoşlanmıyorsanız sezonun en sevilen trendi yakası iliklenmiş gömlek ve skinny jeani canlı renkli rugan ayakkabılarla tamamlayarak harika görüneceksiniz.
 

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web