Pin It

Widgets

Lady Gaga`nın sahne ve günlük giyim tarzı Googlede Ara

Lady Gaga`nın sahne ve günlük giyim tarzı Şarkılarıyla tüm dünyanın beğenisini kazanan, fakat sahne kıyafetleriyle çoğu zaman eleştirilen ve giydikleri olay olan 1986 doğumlu İtalyan kökenli ABD'li şarkıcı Lady Gaga'nın günlük giyim tarzını bu konuda ele alıyoruz. Çoğu zaman modacılar tarafından en kötü giyinen sanatçılar arasında gösterilen sahnelerin olay kızı, yinede bir çok genç bayan için ikon sayılıyor.. Özel davetlerde giymiş olduğu bazı kıyafetlerle tüm gözlerin ilgisini üzerine çekmeyi başaran Gaga'nın birbirinden ilginç ve olay kıyafetlerinden bir kaçını sizlerle paylaşıyoruz. 

Öncelikle en çok konuşulan ve gündeme oturan etten kıyafetinden başlıyoruz. MTV müzik ödüllerinde 8 ödül birden alan Lady Gaga, bu kıyafeti ile diğer sanatçılar olmak üzere bir çok kesim tarafından ağır eleştiriler almıştı..
Bir çok ünlü şarkıcı sahnede ilginç kıyafetlere bürünüyor, fakat Lady Gaga bu konuda da olay olmayı çoğu zaman başarıyor. Bu kadın yakında üstüne bir şey giymeden sahne alırsa kimse şaşırmasın. Sahne kıyafetlerinden bir örnek:

Davetlerde ve sahnede bu kadar ilginç kostümleri tercih eden Lady Gaga'ın günlük yaşamda ki giyim tarzıda, çoğu bayanın tercih etmeyeceği ilginçlikte doğrusu. Genelde kot (jean), deri ceket, çizme, gözlük ve ilginç şapkalar giymeyi seven Lady Gaga'nın, günlük yaşamında tercih ettiği, alışverişte ve seyahat esnasında tercih ettiği kıyafetlerin bazı örneklere aşağıdan bakabilirsiniz. 






0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web