Pin It

Widgets

Ezel dizisinin güzel oyuncusu Cansu Dere'nin giydikleri ve tarzı Googlede Ara


Son yıllarda bir çok film ve dizide rol alan güzel oyuncu Cansu Dere, tarzıyla bir çok genç kız için Türkiye'de idol olan oyunculardan birisi oldu. Ülkemizde çoğu erkek tarafından da en güzel ve seksi oyunculardan birisi olarak kabul edilen Cansu, özellikle "Son Osmanlı Yandım Ali" filminde ve son olarak Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol alarak göstermiş olduğu başarılı performans ile kendisini yeterince kanıtladı. Oynadığı rollerde genelde güzel, şık ve seksi karakterleri canlandıran Cansu, manken olmanın vermiş olduğu avantaj ve kusursuz vücut hatları ile, üzerine giydiği birbirinden lüks kıyafetleri oldukça iyi taşıyor. Ayrıca makyaj konusunda da çok çok iyi diyebiliriz. 

Biliyorsunuz ki, Cansu'nun adı ünlü komedyen Cem Yılmaz ile oldukça fazla anılıyor. Yaşadıkları uzatmalı aşkın bittiği söylenmiş olsa da, bir çok kişi buna hala inanmıyor. Hatta bir çok yerde bu yaz evlenecekleri hakkında yazılar bile çıkmakta.
Cansu Dere; dizilerde canlandırdığı karakterlerde çoğu zaman klasik giyinen bir bayan olarak karşımıza çıkıyor. Peki Cansu çalışma hayatının dışında nasıl giyiniyor? Bu konumuzda, Cansu Dere'nin son yıllarda katılmış olduğu programlarda, davetlerde ve gündelik yaşantısında nasıl bir giyim tarzı seçtiğini sizlerle paylaşmak istiyoruz. 
Günlük yaşantısından kıyafetler.. Pembe bir askılı bluz ve şık desenli güzel bir etek.

Sık sık Cem Yılmaz ile Medyaya yakalanan Cansu'nun, gezilerde giymiş olduğu günlük kıayfetleri..

Cansu'nun giymiş olduğu tulum tarzı yandan cepli elbise.

Güzel oyuncunun bir bikiniyi üzerinde nasıl güzel taşıdığına bir örnek.

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web