Pin It

Widgets

Defacto 2012 bayan kışlık ürünleri çeşitliliği sunuyor Googlede Ara

Bir mağazaya girdiğinizde onlarca çeşidi bir arada görmek isterseniz eğer Defacto mağazalarına uğramalısınız. Geniş ürün yelpazesini günden güne büyüten Defacto, müşterilerine her daim aradıklarını bulabilecek bir koleksiyonu takdim ediyor. Kıyafetleri ile zarif ve şık görünmek isteyen fakat bununla birlikte hesaplı alışveriş yapmayı tercih eden bayanlar için oldukça uygun bir marka. Defacto modayı ve trendleri en ince ayrıntılara kadar incelemeyi ve tasarımlarını bu şekilde yapmayı vizyonu olarak kabul ediyor. 

Yeni koleksiyonunu incelediğimizde siyah ve kahve renklerin dışında, koyu renklerden sıkılan ve daha canlı renkleri üzerinde görmek isteyen bayanlarada hitap ettiğini görüyoruz. Özellikle siyah ve kahve tonlarında deri ceketlerin haricinde gül rengine kaçan açık tonlarda deri ceketleri görebiliriz. Ayrıca ceketlerle çok iyi kombine edilmiş, etekler, pantolonlar, kazaklar, çantalar ve benzeri aksesuarları görmemiz mümkün. Değişik tarzlarda ince ve kalın kemerlerin yanı sıra şallarda diğer aksesuarlar olarak dikkatimizi çekiyor. 

Katalog çekimlerinde çalıştığı güzel modellerlede dikkat çeken Defacto, 2012 bayan kış koleksiyonuyla bu yılda müşteri potansiyeli yüksek bir marka olacak gibi.    









Defacto 2012 bayan kış koleksiyonunda sportif bir giyimin ön plana çıktığını söyleyebiliriz. 

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web