Pin It

Widgets

Collezione 2012 bayan mont ve kışlık yelek modelleri Googlede Ara

Collezione yeni kış sezonunda sergilediği bayan mont koleksiyonu ile 2012 yılına oldukça iddialı bir giriş yaptı. Bu yıl Collezione`da deri montlar ön planda. Aynı zamanda sportif şişme yelekler, yünlü ve deri yelekler, trençkotlar koleksiyonu zenginleştiren diğer kışlık ürünler. Tasarımlar oldukça ince ve özen gösterilmiş detaylar sayesinde kış moda trendlerinide sunuyor. Bayanlar bu yıl Collezione`da hem hesaplı alışverişin hem de şık giyimin tadına varacaklar gibi gözüküyor.  

Collezione moda giyimde insanların isteklerini karşılayarak giyim konusundaki mutluluklarına katkıda bulunmayı vizyonu kabul ediyor. Bu bağlamda gündeme uygun giyim tarzlarını tasarımlarına yansıtıyor. Yani sokağın ruhunu yansıtan moda ürünlerini hesaplı fiyatlar ile hedef kitlesiyle buluşturmayı ve kısa periyotlarda çok sayıda ürünü mağazalarında ziyaretçilerine sunmayı, Collezione`nun misyonu olduğunu söyleyebiliriz. 

Deri montlarda bele kadar uzunlukta olan ve vücudu saran detaylar dışında, bazı modellerin yakalarının lastikli, bazılarının ise yünlü olduğunu görmekteyiz. Yeleklerde spor olanların dışında yün kısımların yine detaylar olarak öne çıktığını söyleyebiliriz. Trençkot tarzı montlarda ise gösterişi sağlayan özelliklerin düğme ve kemer detayları olduğunu söyleyebiliriz. 

Yakası ve beli lastikli açık kahve bayan deri mont. 

Collezione oturtmalı bayan lacivert deri mont. 

Yaka kısmı yünlü 4 düğme detaylı bayan örgü trençkot. 

Siyah fermuarlı ön cepleri olan kırışık deri bayan mont modeli. 

Siyah kemerli Collezione bayan trençkot. 

Krem reni bayan trençkot.  

Yakası yünlü belden oturma bayan deri mont. 

Collezione beyaz şişme yelek. 

İçi yün deri kışlık bayan yeleği. 

Kemerli yün kışlık bayan yeleği.

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web