Pin It

Widgets

Nike`n Kışlık Bere Çeşitleri ve Fiyatları Googlede Ara

Giyim tarzı sportif olanlar için kış sezonunda spor görünümlü bereler hem güzel bir aksesuar, hem de soğuklardan korunmak için en önemli giyecekler birisi olmaktadır. Nike`n 2011-2012 kış koleksiyonunda kadınlar ve erkekler için birbirinden harika yünlü ve polar tipi bereler mevcut. Nike`n her sezon bere koleksiyonu oldukça renkli ve çeşitli olmuştur. Bu yeni sezonda da Nike, spor tarzda bir çok çeşit ve bu çeşitler için renk seçeneklerini Nike tutkunlarına sunuyor. 

Kış aylarında herkes bere takmaya dikkat ediyor, fakat herkes iyi bir markadan bere alıp takmaya çokta dikkat etmiyor. Giyimine özen gösteren ve kaliteden hiç bir zaman kaçınmayan bay ve bayanlar için Nike, çoğu zaman en iyi tercihlerden birisi olmuştur. Markasından dolayı bu berelerin fiyatlarının uçuk rakamlarda olduğunu sananlar ise fiyatları görünce yanılacaklar. Kalitesiz ve sağlıksız bir bere almak yerine, biraz daha fazla vererek Nike`n bu şahane kışlık şapka ve berelerine sahip olabilirsiniz. 

Nike Lightweight wool modelini incelediğimizde, vücut ısısını düzenlemeye yardımcı olmak için hafif yünden tasarımın yanı sıra, spor yaparken teri çeken özel kumaştan üretilmiş olması en önemli özellikler olarak görülüyor. Bu özel fitil kumaş sizleri rahat tutmaya yardımcı olmasının yanında, düşük ışık koşullarında yansıtıcı özelliği ile fark edilmenizi de kolaylaştırmaktadır. Sizler için seçtiğimiz Nike`n bay bayan bere modellerine ve fiyatlarına aşağıdaki resimlerden bakabilirsiniz.   
Nike kırmızı yün bere. 

Nike Arsenal futbol takımı armalı bere. 

Nike beyaz düz bere.  

Nike çizgili yün bere. 

 Nike Siyah bere.
 Nike gri desenli bere.

 Nike USA yazılı mavi bere.
Nike örgü bayan beresi.

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web