Pin It

Widgets

Newyork Yılbaşı Vitrinleri Moda - Fashion Googlede Ara

New York'un en güzel hali Christmas zamanı yaklaştığı zaman oluyor. Bu büyülü şehir bambaşka bir şehre dönüşüp her bir köşesi ışıl ışıl oluyor.. Her sene vitrinlerde öyle yaratıcı, öyle akıl almaz şeyler yaratıyorlar ki gözlerinize inanamıyorsunuz :) Malum, Fifth Avenue New York'un en kalabalık caddelerinden.. Yılbaşı zamanı yaklaştıkça dahada kalabalıklaşıyor her sene.. Bunun ana sebebi işte bu bahsettiğim büyülü vitrinler yüzünden. Ben renkleri size daha güzel yansıtabilmek adına akşam saatlerinde çektim fotograflarımı. Lâfı fazla uzatmadan, işte 2011 New York Yılbaşı Vitrinleri.. 

Henri Bendel 
Henri Bendel çok sevdiğim mağazalardan biri. Küçük bir New York yaratmışlar vitrinlerinde :) 


Swarovski 


Ve işte New York'un ennnn büyülü vitrinleri! Bergdorf Goodman mağazası her sene muhteşem şeyler yaratıyor. Sokaklarda en fazla kalabalığı Bergdorf mağazasının önünde görüyorsunuz, çünkü en güzel vitrinler onlarınki :) Bu arada dikkatimi çeken şeylerden biri vitrinlerde kullanılan mankenlerin ne kadar gerçekçi durduguydu.. Sanki alımlı, güzel ve canlı bir kadın karşınızda duruyor gibi hissediyorsunuz :) Vitrinlerde kullanılan milyon dolarlık elbiseler ise görülmeye değerdi.. 


Louis Vuitton

Louis Vuitton çantaları taşıyan fareler çok tatlı değil mi? :) 


Bu arada bir yazıya bütün resimleri sigdiramayacagimi fark ettim, o yüzden yazıyı ikiye böldüm. Bugün Part 1 yarın Part 2 sizlerle olacak. Çok daha güzel vitrinler yine sizleri bekliyor yarınki yaziyida kaçırmayın derim :) 

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web