Pin It

Widgets

Dondup’un 2011-2012 kış erkek koleksiyonu Googlede Ara

type='html'>
Dondup markası 2000 yılında Mingyi Dondup tarafından %100 İtalyan yapım denim ürünleri olarak üretilmeye başlandı. Mingyi Dondup aslında insanların ırk,renk ya da inanç ayrımı olmaksızın eşit olduğuna inanıyordu. Sadece gerçek bir fark yaratmak için bu ürünleri tasarlamaya başladı. Ürünlerinde sofistike yaşam tarzını yansıtmanın yanında kaşmir kullanımı ile duyguları ve kaliteyi kombine etmeyi başardı.

Bir İtalyan markası olan Dondup kendini genç nesile adayarak asıl hedef kitle olarak gençleri benimsedi. Genç tasarımcılarının teşhirci aşırılıklardan uzak her duruma ayak uyduran özellik ve renk seçimli jeansleri ve gözle fark edilen kumaş kalitesi onu bu pazarda bir adım öne çıkardı. Genelde kot karakteristikleri çok dar çizgilerden oluşan düşük bel ürünlerden oluştu.

Bu yazımızda dev İtalyan markası Dondup’un 2011-2012 sonbahar / kış erkek koleksiyonundan seçme bazı ürünleri sizlerle paylaşmak istedik. Bu koleksiyonda Dondup özünde modernite kavramını analiz ederek teknik ve yenilikçi kumaş seçimlerine dayalı doğrusal ve temiz giysiler sunmaktadır. Bunların içinde yumuşak flanel ve denim ya da çok koyu renkte ve ince yapıda çalışılmış pantolonlar bulunmaktadır. Vücudu sıcak bir şekilde saran kazaklar ipek ve kaşmirden üretilmiştir.

Bu koleksiyonda genellikle kömür grisi , açık gri , lacivert , koyu mavi , turkuaz , mercan , bordo , kahverengi , bej , beyaz renklere ağırlık verildiği görülmektedir. Malzeme olarak ise çift yün , ipek kaşmir , yıkanmış denim , kaşmir , naylon , pamuk ve pazenden yararlanılmıştır. Aksesuar kısmına geldiğimizde ise kaşmir yün şapkalar , siyah deri ve bağcıklı ayakkabılar , mercan ve ya koyu mavi çoraplar göze çarpmaktadır.









0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web