Pin It

Widgets

Beymen`in yeni sezon etek çeşitleri ve fiyatları Googlede Ara

Tekstil sektöründe her zaman yükselen değerlerden birisi olmaya devam eden ve moda alanında da daima trend bir marka olan Beymen, 2011-2012 sonbahar kış bayan koleksiyonunda ki etek modelleri ile bu senede şık giyim tutkusu olan bayanların gözde markalarından birisi olacak gibi. Bu yılın etek modasına hakim renkler Beymen`in yeni kreasyonunda da ilginizi çekecek. 
Alışveriş yapmak için girdiğiniz bir mağazada, klasik ve spor olmak üzere istediğiniz her tarza uygun çeşitlerde etek modelleri görmek istiyorsanız, Beymen mağazaları tamda size göre. Klasikte ve sporda kendi çizgisinden ödün vermeden üretim yapmaya devam eden Beymen, müşteri memnuniyeti ve isteklerini ön planda tutarak kalitesini her ürününe yansıtıyor. Fiyatları çoğu markaya göre pahalı olmasına rağmen, ülkemizde çoğu zaman hazır giyim alanında en çok satış yapan firmalardan birisi olmuştur.
Mini ve uzun her tip kesimde ve kalıptaki eteklerin yer aldığı Beymen etek koleksiyonunda fermuarlı cepleri olan, belden kemerli olan, pileli detayları olan ve deriden olan çeşitleri görebilirsiniz. Bu hoş eteklerin Beymen resmi sitesindeki fiyatları ise 165 TL ile 699 TL arasında değişmektedir. Alttaki galeriden tüm modelleri ve ne kadar olduklarını inceleyebilirsiniz. 









Bayram`larda, davetlerde, günlük yaşantınızda ve iş yerlerinizde rahatlıkla giyebileceğiniz Beymen etekleri, her yaştan bayanın dikkatini çekecek stilde. 

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web