Pin It

Widgets

2011 Mango bayan gömlek ve bluz modelleri Googlede Ara

Çizgilerin, çiçekli desenlerin, düz renklerin ve resim baskılı gömlek ve bluzların moda olduğu 2011 yılında, Mango ilkbahar-yaz koleksiyonunu müşterilerine sundu. Kaliteli ve çoğu markaya göre daha uygun fiyatlardaki Mango gömlek modellerinin büyük çoğunluğu, bayanların sevdiği bir tarz olan dar kesim, pileli ve pike kumaştan üretilmiş. Mango bluz çeşitlerinin bazıları nostaljik ve romantik bir görüntüyü, bazıları ise günümüz trendinin renklerini ve desenlerini bayan müşterilerine sunuyor. Ürün gamında oldukça fazla gömlek çeşidi bulunan Mango mağazalarında, bayanlar kendi tarzına en uygun olan modeli bulmak için çok fazla zorlanmayacak. Tüm bayanlar ile Mango'nun son koleksiyonundaki modellerinin resimlerini ve fiyatlarını paylaşıyoruz.





Dökümlü kesim uzun bluz, göğüs dekolteli, kısa kollu, pileli, bisiklet yakalı, delikli kumaş gömlek modelleri ile üzerinize giyeceğiniz bir kot veya keten pantolon, etek veya şort oldukça uyumlu olacaktır.

1 yorum:

Selin dedi ki...

Değerli sayfa sahibi,
Lagalugacılar İletişim Hizmetleri olarak sağlık sektöründe hizmet veren müşterilerimiz hakkında hazırladığımız bültenleri sizlerle paylaşmak, dönemsel ürün numunelerini size iletmek ve değerli görüşlerinizden faydalanmak isteriz.
Bu bağlamda iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.
Saygılarımla,
Selin Ünal

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web