Pin It

Widgets

Moda Dünyasına Dev 2 Eser Geliyor Googlede Ara


Bugün harika bir haberle hayallere daldım, Defilelerin Ön Sırası'nın usta kalemi Hilary Alexander, uzun zamandır yazmayı planladığı otobiyografisi için çalışmalara başladığını açıkladı ve The Daily Telegraph'taki moda direktörlüğü görevinden yarı emekli olarak ayrılan Alexander, kitabını önümüzdeki yaz aylarında piyasaya çıkarmayı planlıyor.(harika bir haberr)... 

"Yeni Zelandalı bir kızın moda dünyasında ilerlemesini anlatmak istiyorum. Sadece New York, Paris, Milano ya da Londra değil, Kazakistan, Bhutan, Kamboçya ve Sri Lanka gibi çok farklı ülkeleri de gezip gördüm. Paylaşmak istediğim onlarca şey var," diyen yazar altını çizerek ekliyor "Endüstriden tamamen kopmam söz konusu olamaz. Kıyafetlerden ve mücevherlerden vazgeçemiyorum. Renkler, kumaşlar, taşlar o kadar cezbedici ki..." şeklinde açıklıyor...
Hilary Alexander, geçtiğimiz ay İngiliz Moda Fonu'nun ödül gecesinde Yaşamboyu Başarı Ödülü'ne layık görülmüştü. Yazar, The Daily Telegraph gazetesinin moda danışmanı olarak da görevine devam edecek.

Bir başka kitap hazırlığında olan isim de Vogue Paris'in eski yayın yönetmeni Carine Roitfeld. Rizzoli New York'tan Ekim ayında çıkacak olan kitap, Roitfeld'ın moda dünyasındaki korkusuz, kuralsız ve özgün tarzını ortaya koyduğu işlerden oluşuyor. Yaklaşık 250'den fazla editoryal, reklam kampanyası ve kişisel çekimden oluşan karler Roitfeld'in görsel bir tarihçesi.

Editörlüğünü Olivier Zahm ve Alex Wiederin'in yaptığı, önsözünü Cathy Horyn'un yazdığı kitapta Anna Wintour, Helmut Lang, Tom Ford, Miuccia Prada, Alexander Wang, Martin Margiela, David Sims, Mario Testino, Stefano Pilati, Sofia Coppola, Lara Stone, Azzedine Alaia, Riccardo Tisci, Jean-Paul Gaultier, Marc Newson ve Hedi Slimane de katkıda bulunan isimlerden.










kaynakvogue

Tüm bu kitapları merakla ve haycanla bekliyorum ve bu arada birşeyler okumak isteyenlere

Coco Chanel Rüya Gibi Bir Hayat kityabını tavsiye ederim...





0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web