Pin It

Widgets

2011 yılının genç moda girişimcileri için yarışma Googlede Ara

type='html'>Günümüzde moda, kendi stilini ve tasarımını büyük bir tutkuyla paylaşan erkek veya kadın genç girişimciler için zevkli bir uğraş halini aldı. Çoğu genç kendi tasarımlarını ve moda üzerine etkinliklerini genelde internet üzerinden açmış oldukları bloglar sayesinde ziyaretçileriyle paylaşmakta. Genç moda girişimcileri için "British Council" bir yarışma düzenlemekte. Yarışma sonucunda British Council Yılın Genç Girişimcisi ödülünü alan genç moda girişimcileri, diğer ülkelerden kazananlar ile birlikte Britanya'da buluşacak ve Ülkemizi uluslararası girişimci yarışmasında temsil etme hakkına sahip olacak.

Peki bu güzel organizasyona nasıl katılabilirsiniz?
Bu yarışma için moda ve tasarım faaliyetlerinde etkin olmanın dışında, girişimci ruhuna sahip olmanız ve bu alanda kendinize güveninizi en iyi şekilde yansıtmanız gerekmektedir. Bu konuda kendine ve çalışmalarına güvenen, 21 ve 40 yaş arası tecrübe sahibi genç girişimciler yarışmaya katılabilir.

Ne zamana kadar katılabilirim ?
En geç 17 Haziran 2011 tarihine kadar www.britishcouncil.org.tr sitesine girerek, öncelikli olarak moda ve tasarım yarışmalarıyla ilişkin bilgileri okumanız gerekmektedir. Daha sonra ise yarışma için hazırlanmış olan başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır.

Yarışma ödülünüz ne olacak ?

ETMK, yani Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu ve İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü  ortaklığıyla bu sene 3.sü yapılacak olan yarışmayı kazanan genç girişimci, Türkiye'de "Yılın Genç Tasarım Girişimcisi" unvanını alacak ve diğer ülkelerdeki finalist yarışmacılarla birlikte sektör turuna katılma şansı yakalayacak. Bu tura katılanlar; Londra Tasarım Fuarını gezme şansını da yakalamış olacak. Son olarak Ülkemizi uluslararası Tasarım ve moda girişimcisi yarışmasında temsil edecek.

0 yorum:

Labels

Facebook Sayfamız

raporlar


Genel Kişisel Web